Primera sessió. Cinefòrhum: “Fake Orgasm” (Jo Sol, 2010)

El pròxim dilluns 21 de maig, a les 17h, comença el 2n cicle Humanitats en femení. I la sessió inaugural, com no podia ser d’altra manera, serà d’allò més especial. A fi d’escalfar motors i iniciar les jornades de debat, projectarem “Fake Orgasm” (Jo Sol, 2010) un documental protagonitzat per l’artista multifacètic Lazlo Pearlman, amb el qual entrarem en un món en què res és el que sembla, en què s’esfondraran els tòpics i estereotips i en què, de ben segur, descobrirem un nou punt de vista més enllà del gènere.

Podeu trobar més informació del documental a http://www.zip-films.com/film_portadaCAST.asp, però us recomanem que vingueu dilluns a l’aula 40.006 (Campus de la Ciutadella, UPF) i us deixeu sorprendre. A tall de tastet, el tràiler:

Jordi Mir (professor de la UPF i investigador del CEMS) ens acompanyarà per tal d’introduir el film i moderar el debat posterior, que es vincularà amb els temes treballats en les últimes sessions de l’assignatura Ètica i Filosofia Política. D’aquesta manera les reflexions seran més riques i constituiran un plus a la formació dels i les estudiants de la UPF.

Pròximament procurarem penjar algun text per poder interpretar el documental i tenir més arguments per encarar el debat.

Ens veiem el dilluns.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: